ConSil plus

          samen op pad naar positief denken

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.

* Als je een bericht wilt plaatsen heb je een geldig e-mailadres nodig.


Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen.


Ik heb tijdens dit weekend mijn boosheid en woede op een zeer krachtige manier kunnen loslaten.

Ook heb ik heel veel mensen vergeven en vooral mezelf ook vergeven. Wanneer je dit kunt, voel je de energie terug stromen, je voelt je zo vrij en bevrijd, je voelt zoveel liefde terug in je hart. Ik heb ook mijn eigen verhaal mogen schrijven over hoe ik wil dat mijn leven er zal uitzien. Ik heb dit geschreven alsof ik het al heb, alsof het er al is. Dit ga ik komende maand elke dag lezen en voelen en zo zal ik het aantrekken.Na enkele maanden zijn hiervan al enkele dingen in mijn leven gekomen.

Evi


De filosofie wordt zeer goed en voor iedereen duidelijk gebracht. Dit alles met zeer veel liefde, passie en innerlijke wijsheid. Er is zeker voldoende aandacht voor alle vragen en bemerkingen van de cursisten.

Monique


Mijn leven is compleet veranderd sinds ik in coaching ben bij Silvia! Ik ben rustiger geworden en sta positiever in het leven.

Ik pieker praktisch nooit meer en heb me sinds mijn traject nog maar weinig zorgen gemaakt.Ik heb vertrouwen gekregen dat alles goed komt. Dit vormt voor mij een gelukkige basis in mijn leven, werk en gezin.

Sandra Suter


Getuigenis:

Net een heel intense weekendworkshop bij Silvia Contartese achter de rug. Een echte aanrader voor iemand die dichter bij zichzelf wil komen, die op zoek is naar verdieping. Silvia, ik wil je van harte bedanken voor deze mooie ervaring. Vanuit passie en liefde heb je deze workshop professioneel geleid. Je creëerde openheid waarin éénieder zichzelf kon zijn en waarin we met respect met elkaar konden delen. Het was bij momenten zwaar maar maar we hebben een pakketje kunnen loslaten, we hebben vergeving kunnen schenken en tal van inzichten mogen ontvangen. We hebben een nieuw verhaal voor de toekomst kunnen schrijven. We zijn klaar voor een nieuwe start en weet je waarom? We zijn het waard! In liefde

Lisette


Getuigenis:

...Je hebt ons zoveel geleerd, zoveel in herinnering gebracht. Ik was er al mee bezig maar er zijn weer zaken duidelijker geworden. En ik ga vol enthousiasme verder. Ik ben supergemotiveerd.

Gisterenavond kon ik enkel glimlachen. Ik betrapte mezelf er constant op. Iedere keer opnieuw kwam er een big smile op mijn gelaat. Vond ik zo fijn.

Dank voor wie je bent, Silvia. En dank voor wat je doet met mensen.

Dikke knuffel xxx

Lieve